top of page

18.6. bomo doživeli Pomurje na Pogačarjevem trgu

Na Pogačarjevem trgu v Ljubljani bo 18.6. dopoldne potekala etno-turistična prireditev


Na osrednji ljubljanski tržnici bo ponovno izvedena prireditev Doživimo v Pomurju. Predstavljena bo turistična ponudba iz dežele ob Muri.


Organizatorji obljubljajo, da bo zadišalo po kulinaričnih dobrotah, čüti de muziko in guč naših krajev, dobra volja, širokosrčnost in gostoljubnost bodo požlahtnile srečanje v metropoli Slovenije.


Vljudno vabljeni v soboto, 18.6., med 8 in 13-to.


Priložnost za srečanje s Prekmurci


V Klubu Prekmurcev v Ljubljani z veseljem pozdravljamo predstavitve Pomurskih etnoloških in drugih značilnosti v središču Ljubljane. Želimo si čimveč takih in podobnih prireditev, ki s prekmursko in pomursko tradicionalno kulinariko in glasbo ter aktualno ponudbo seznanjajo širšo slovensko javnost. Tako pomagajo pri ohranjaju tradicionalnih značinosti in popularnosti Prekmurja v vsej Sloveniji. Pomenijo tudi priložnost za druženja naših članov, srečanja s Prekmurci v Ljubljani, ki še niso naši člani ter povezovanja z izvajalci in ponudniki iz Prekmurja ter Pomurja.

Vidimo se to soboto dopoldne

Zato še enkrat vljudno vabljeni vsi člani, prijatelji, simpatizerji Prekmurja, popotniki, ljubitelji dobre prekmurske hrane in glasbe, tudi v imenu našega Kluba na Pogačarjev trg v soboto, 18.6. dopoldne.Klub Prekmurcev v Ljubljani

65 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page