top of page

Prekmurski gala večer

Klub Prekmurcev v Ljubljani v sodelovanju z Mestno občino Ljubljana organizira Gala dobrodelni prekmurski večer, ki bo v četrtek, 16.2.2023, ob 19ih na Ljubljanskem gradu, Dvorana Palacij.


DOGODEK JE RAZPRODAN!


Dogodek bo namenjen predstavitvi vrhunske prekmurske kulinarike z vinsko spremljavo in kulture ter bo imel hkrati tudi dobrodelne namen.


Sredstva, ki bodo zbrana iz nakupa vstopnic za Gala dobrodelni prekmurski večer in donatorskih sredstev bodo namenjena otrokom s posebnimi potrebami, in sicer za nakup kombija za prevoz učencev Osnovne šole IV Murska Sobota in za gradnjo balinarske steze za učence Centra Janeza Levca..


Gostje bodo lahko uživali v prekmurski kulinariki, ki jo bodo na ta poseben večer predstavili Mojmir Šiftar iz P.E.N. Kluba, Leon Pintarič iz Gostilne Rajh, Boštjan Lačen in Daniel Sukič iz šunkarne Kodila, Hiša gibanice, vina Marof in vina Gjerkeš. Prekmursko kulinariko bomo predstavili tudi skozi besedo – o njej bodo s svojega zornega kota spregovorili Valentina Smej Novak, Urška Fartelj in Matej Fišer.


Za glasbene užitke bodo poskrbeli Vlado Kreslin, Marko banda, Dominik Bagola, Andi Sobočan in Jakob Podlesek.

Dogodek bo povezoval Jernej Celec.

97 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page