top of page

December je čas srečanj in dobrodelnosti

Spoštovani člani Kluba Prekmurcev v Ljubljani, dragi prijatelji in vsi podporniki!


Vljudno vas vabimo na dva pomembna dogodka v naslednjih dneh, prav tako pa k udeležbi pri doniranju v letošnji akciji Podarimo srečo, s katero pomagamo učencem IV. šole v Murski Soboti.


  1. Zadnje letošnje srečanje članov Kluba Prekmurcev v Ljubljani bo Pri Pajdaših (v Ljubljani, na Poljanski 22, ob Prekmurskem trgu), v torek 19.12. ob 18ih. Čaka nas prijetno druženje ob prekmurskem špricerju in prigrizku. Kotizacija znaša 20 EUR.

  2. Vabljeni tudi na Veliki dobrodelni koncert "Podarimo srečo", ki bo ta četrtek, 14.12.2023 ob 18. uri v športni dvorani OŠ III Murska Sobota.

Z nami bodo NUŠA DERENDA, ISAAC PALMA, MANCA ŠPIK, NIKA ZORJAN, LEOPOLD I., ROK BQL, ANSAMBEL AKTUAL, ŽAN VIDEC ... + SKRITI GOST. Vse ob spremljavi glasbene skupine Art Music Orchestra v živo.


Vstopnice že lahko kupite na vseh bencinskih servisih in Eventim prodajnih mestih, tudi na spletu:https://www.eventim.si/si/vstopnice/veliki-dobrodelni-koncert-podarimo-sreco-murska-sobota-sportna-dvorana-os-iii-625491/event.html


Cena vstopnice v predprodaji za otroke od 7. do 16. leta starosti je 7€, za otroke od 17. leta naprej in odrasle pa 12€.Za otroke do 6. leta in učence Osnovne šole IV M. Sobota je vstop na koncert brezplačen. Vstop za invalide je brezplačen, spremljevalec potrebuje vstopnico.


Denarne prispevke lahko nakažete že pred koncertom, in sicer na TRR šole, št. 01280 6030690345, referenca: 00 9002 in namen plačila: Donacija – Podarimo srečo.

Zbiranje sredstev pa poteka tudi s pomočjo SMS donacij, in sicer tako, da pošljete SMS sporočilo s ključno besedo KOMBI5 na številko 1919 in prispevali boste pet evrov za nakup invalidom prilagojenega vozila.


Čimprej si zagotovite svojo vstopnico in podarite srečo!
35 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page